svētdiena, 2012. gada 1. jūlijs

Porteris, otrā daļa

turpinājums iepriekšējam ierakstam

protams, arī pēc Latvijas republikas neatkarības atjaunošanas tika turpināta portera alus brūvēšana...tiesa gan, atradu tikai trīs alusdarītavas, kas ar to ir nodarbojušās...

iesākumam - Kimmel Rīga, jau savā beigu posmā
nevarētu teikt pa man tumšie ali garšotu, kur nu vēl porteri, bet šim nebija ne vainas

Cēsu alus izcēlās ar dažādām pieejām porteriem, šis ja nemaldos bija pats pirmais...un turklāt man pārmaiņas pēc pat garšoja(pirmais tumšais alus vispār ko labprāt dzēru)
diemžēl, noturējās tirgū tikai vienu gadu, atdodams savu vietu dīvainākiem un daudz negaršīgākiem porteriem




Aldaris, atšķirībā no Cēsu alus gan nav eksperimentējis ar garšām, mainīdams tikai etiķetes un stiprumu savam porterim...patīkami, ka agrāk bija arī 0,33l pudelītes, kas mūsdienās gan vairs nav manītas








pilnīgi iespējams, ka no jaunākajiem eksemplāriem kas nav...bet ja jau būsit tādu sīkumu pamanījuši, tad zināsiet kā izskatās

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru